Nőiskola

Önismereti tanácsadás

Többféle személyiségfejlesztést, önismeretet és kapcsolatokat segítő teszt áll a rendelkezésemre.
Minden teszthez jár egy személyesen vagy online végzett konzultáció.​
Egyéni tanácsadás
Egyéni tanácsadás, ahol különféle segítői elemeket, eszközöket vetünk be ahhoz, hogy ne csak boldogabban menjen el a kedves Vendég, mint ahogy érkezett, hanem megértésre találjon, és olyan megoldást kapjon, amit aztán be is tud illeszteni a mindennapi életébe. 
1,5 óra
SZS - Típusú önismereti kérdőív
Isten hozta az elmélyült, játszmamentes, és tiszta önismeret világában! Legyen büszke Magára, hogy eljutott idáig!
Különleges kérdések csak Önnek, Önért, amelyekre az igazat, és csakis az igazat szabad válaszolni. „Kötelező” mindegyiket megválaszolni – kettőt kivéve.
A kérdőív hatvannégy, többségben kifejtendő kérdést tartalmaz, három fő részre bontva – a tisztán látás végett.
Kitöltésük körülbelül két és fél órát vesz igénybe, kinek többet, kinek kevesebbet. Mindenképpen javaslom, hogy elegendő nyugalmas időt és körülményeket szánjon saját Magára. Fontos! Ne tartson közben kettőnél több szünetet, és azok se tartsanak tovább 5-10 percnél!
A kérdések tegeződő módban íródtak.
Először – az átláthatóság kedvéért – a kérdések olvashatóak. A kitöltendő részt a kérdések után találja, a 7. oldalon kezdődik és a 24. oldalig tart. Amennyiben kevés a hely egy kérdés megválaszolására, nyugodtan pótolja a végén, a kérdések után, csak kérem, írja elé a kérdés sorszámát, hogy tudjam, melyikre vonatkozik a válasza.
Minden válasz kettőnk között marad.
Az árban benne foglaltatik az értékelés is, amelyre a kitöltött teszt elolvasása után 24 órán belül reagálok. Az értékelés visszaküldése után megsemmisítem a lapot, illetve maradéktalanul kitörlöm a rendszerből. Amennyiben folytatni szeretné a tanácsadást illetve az önismereti képzést velem, úgy Önnek kell ezt kinyomtatni, és magával hozni.
A teszt magánszemélynek, egyéni, saját felhasználásra készült.
Megrendelni 29000.- forint átutalásával lehet, mely tartalmazza a kiértékelést is.
Az összeg a Stumpf Zsuzsanna OTP Bank Zrt. 11773425 – 04391153 – mas számlaszámra utalandó. Közleményben adja meg legyen szíves azt az e-mail-címet, ahová kéri a kérdőívet, és a számlázási címét.
Köszönöm!
Kellemes lépegetést!
Szeretettel.