Nőiskola

Tanácsadás

Egyéni tanácsadás

Együtt vagy külön.

Specializáció: párkapcsolati kommunikáció, bántalmazó párkapcsolat.

Bővebb információ itt olvasható.

1,5 óra

Ára: 15000.- Ft 

Ez az egyik, amit mindig szem előtt tartok, mert hiszek abban, hogy ez így van:
“Ha csak a kórt kezeljük, vagy nyerünk, vagy vesztünk. Ha az embert magát, akkor biztosan nyerünk, bármi is lesz a végkifejlet.” (Patch Adams)
Ez a szervezetekre is vonatkozik: nem elég a teljes körű audit, a szervezet fejlesztés, sőt, a tréningek is kidobott pénz addig, amíg az embereket nem vesszük észre. Ők az alap. Ők adják a teljesítményt, ők termelik a pénzt, ők kell, hogy minél jobban érezzék magukat. Ők a legfontosabbak.
 
Másrészt, aki egy kis- vagy nagyvállalkozás, vagy egy szervezeten élén áll, nem csak vezetői kompetenciákkal kell rendelkeznie, hanem megfelelő önismerettel is. Mert a másik legfontosabb, amivel megnyerheti és maga illetve a cél mellé állíthatja dolgozóit, az a hitelesség és az önazonosság.
 
Mindezeket figyelembe véve a vezetői coaching végeredményben tehát nem csupán a vezető mindennemű fejlesztéséről szól, hanem ez a közös munka eredménye közvetve és közvetlenül is pozitívan hat a dolgozókra, a többi vezetőre, a teljesítményre, magára az egész szervezet minden folyamatára és tényezőjére – mind e mellett a magánéletre is.
 

1,5 óra

Ára: 15000.- Ft

Segítségnyújtás – a lehetőségekhez mérten – a “teljes” egység elérése érdekében az “én” és a kapcsolatok terén, különös tekintettel a kommunikációra és a konfliktusok kezelésére.

1,5 óra

Ára: 15000.- Ft

A gerinc és a test fizikai állapotával, tartással, életmóddal, intim kérdésekkel és egyéb teendőkkel kapcsolatban 0-tól 100 éves korig. 

1 óra

Ára: 10000.- Ft

A tudatalatti működési módok térben való megjelenítése, probléma gyökerének feltárása és a megoldások megtalálása.

1,5 óra

Ára: 15000.- Ft

Igény szerint mélyebbre fúrunk, és a pszichén túl megpengetjük a szellemi síkokat – egyénhez mérten megismerkedünk és kapcsolódunk a Teremtőhöz és a Teremtéshez, megpróbáljuk e hármat egységbe és összhangba rendezni – a Hagyomány szem előtt tartásával. 

1 óra

Ára: 10000.- Ft

Innermetrix (IMX), Profile, Centura és még sok más, konkrétan egy kérdésre vagy általános elemzése.

Tesztenként eltérő idő és ár. További információért, kérem keressen e-mailben!

stumpfzsuzsi@gmail.com

Csoportos tanácsadás
Van, aki ezt a formát preferálja, van akihez az egyéni segítségnyújtási eszközök állnak közelebb.  A csoportos “munkának” sok előnye van. 
A csoport egyrészt közösséget is jelent, ami azt jelenti, hogy amennyiben a tagok tisztelettel és szeretettel fordulnak egymás felé, akkor az teret ad a két legfontosabb dolognak: a bizalomnak és az őszinteségnek. Ez persze a vezető felelőssége, ahogy az is, hogy pl mennyire képes irányítani a csoportdinamikát, mennyire vonódik be, mennyire tudja “tartani” a teret. Áldott esetben pedig ez azzal is járhat, hogy az egyik ember felteszi azt a kérdést, amit a másik nem mer, és így nem csak azzal a válasszal távozhat, amire a megoldást szerette volna megkapni, hanem arra is választ kaphat, amire nem is számított…
 

4 óra

10.000 Ft / fő

Tapasztalatom szerint az egészségügyi képzésekből jórészt a lényeg maradt ki: hogyan bánjunk az emberekkel, hogyan álljunk hozzá a munkánkhoz, és hogyan tudunk minél nagyobb értéket teremteni? 
Egy ilyen képzés, ahol magát a szolgáltatást nem csak a szakmai, hanem az emberi szempontok alapján is megközelítjük, hiánypótló.
 
A képzések mindig igazodnak a jelentkező egyének vagy szakmai szervezetek igényéhez. 
 

Képzésenként eltérő időtartam és ár.

 További információért, kérem keressen e-mailben!

stumpfzsuzsi@gmail.com